Jeff Pu’dan Sürpriz: iPhone 17 Slim Geliyor!

 Jeff Pu’dan Sürpriz: iPhone 17 Slim Geliyor!
Okunuyor Jeff Pu’dan Sürpriz: iPhone 17 Slim Geliyor!

Apple’la ilgili pek çok doğru bilgi veren analist Jeff Pu, yine dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Gelecek yıl iPhone 17 Plus yerine iPhone 17 Slim adında yeni bir modelin piyasaya sürüleceğini öne sürdü. Pu’ya göre Slim modeli, adından da anlaşılacağı gibi ince bir tasarıma, 6.6 inçlik bir ekrana, A18 veya A19 yongasına, 24 MP ön kameraya ve 48 MP telefoto arka kameraya sahip olacak.

Jeff Pu, tüm bunların yanı sıra Slim’in alüminyum kasayla geleceğini ve Apple’ın dış tasarımda da bazı değişiklikler yapacağını iddia etti. Ancak bu değişikliklerin ne olacağı hakkında detay vermedi.

Ekran analisti Ross Young’a göre iPhone 17 Slim’in ekranı 6.55 inç olacak. Şu anda piyasada olan iPhone 15 Plus’ın 6.7 inçlik bir ekranı bulunuyor, bu da Slim modelinde ekranın biraz daha küçüleceği anlamına geliyor.

Birkaç ay önce yayınladığı bir raporda analist Ming-Chi Kuo, Apple’ın iPhone anakartında yeni bir malzeme kullanma niyetinde olduğunu ileri sürdü. Bu malzeme, pet reçine ile kaplanmış bakır malzemesi olarak adlandırılıyor. Bu malzeme, anakartın daha dayanıklı ve ince bir yapıya sahip olmasını sağlıyor. İnce anakartlar, daha fazla boş alan yaratarak farklı bileşenlerin ve ince tasarımın önünü açıyor. Söylentilere göre bakır malzeme, iPhone 17 serisinin anakartlarında kullanılacak.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

buradan bir menü oluşturun