Kral Charles, Prens Archie ve Prenses Lilibet İçin Hediye Seçerken Meghan Markle’ı Dikkate Almak Zorunda

 Kral Charles, Prens Archie ve Prenses Lilibet İçin Hediye Seçerken Meghan Markle’ı Dikkate Almak Zorunda
Okunuyor Kral Charles, Prens Archie ve Prenses Lilibet İçin Hediye Seçerken Meghan Markle’ı Dikkate Almak Zorunda

Kraliyet yazarı Tom Quinn, Kral Charles’ın torunlarına gönderdiği her hediye için Meghan Markle’dan onay alması gerektiğini belirtiyor. Quinn’a göre, Kraliyet ailesinin en popüler üyelerinden biri olan Charles, Prens Archie veya Prenses Lilibet Diana’ya ne hediye alacağı konusunda Meghan Markle’ın düşüncelerini dikkate almak zorunda kalıyor.

Quinn’e göre, Kral Charles ve ekibi, Prens Harry ve Meghan Markle’ın hediye seçimlerini yanlış yorumlayabileceği endişesi taşıyor. Özellikle, Archie’nin 5. yaşını kutladığı dönemde, Kral’ın hediye fikirlerini tartışıyorlar. Quinn, Kral’ın, Meghan’ın ev yapımı hediyeleri tercih ettiğini ve abartılı pahalı hediyelerden hoşlanmadığını bildiği için, Archie’ye kendi sulu boya resimlerinden birini hediye olarak göndermeyi düşündüğünü ifade ediyor.

Prens Harry ve Meghan çiftinin, Charles’ın torunlarıyla video görüşmesi yapılması konusunda ısrar ettiğini belirten Quinn, Kral’ın bunu istememesine rağmen, Meghan ile görüşmek zorunda kaldığını söylüyor. Kral, aslında sıradan bir telefon görüşmesi yaparak Archie ile konuşmayı tercih ediyor ancak yardımcılarına göre, bu durum Meghan ile konuşmaktan kaçınmasını sağlıyor.

Son olarak, ABD’de yaşayan Prens Harry’nin, Londra’daki Invictus Oyunları’nın 10. yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere İngiltere’ye geldiği belirtiliyor. Ancak, Meghan ve Harry’nin çocuklarının, Kraliçe II. Elizabeth’in Platin Jübile’sinden bu yana Birleşik Krallık’ta bulunmadığı vurgulanıyor.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın

buradan bir menü oluşturun